-->

Sabtu, Januari 15, 2011

Kelahiran...

Hari ini saya menerima berita kelahiran yang amat menggembirakan. Anak angkat saya yang berada di bumi Brunei Darussalam selamat melahirkan seorang bayi lelaki comel setelah beberapa kali keguguran. Alhamdulillah. Saya tahu kehadiran bayi ini amat berarti kerana inilah impian dia sejak dulu...mempunyai zuriatnya sendiri. Terima kasih Ya Allah kerana mengabulkan doa dia...doa saya serta doa-doa insan-insan yang menyayanginya. 

Walaupun lahir secara pembedahan, bayi yang dilahirkan pada jam 12.40 p.m dan seberat 2.52 kg ini serta ibunya selamat. Alhamdulillah. Itu yang lebih penting.

Rasa ingin terbang ke sana sekarang juga untuk mencium si comel itu serta ibunya. Saya sudah pun mempunyai tiket pergi balik ke sana dengan tarikh yang masih belum ditetapkan. Anak saya menempah tiket itu untuk bulan tujuh tetapi tarikh itu boleh diubah guna tarikhnya sehingga ke hujung tahun. Walau apapun saya merasa amat bahagia. Apatah lagi melihat kebahagiaan anak saya yang selalu gusar dengan kesihatan dan keselamatan kandungannya. Selamat menjadi ibu anakku! Tahniah Naizam kerana telah menjadi seorang ayah. Semoga kebahagiaan kalian berkekalan ke akhir hayat. Amin...

Catatan: Syukur. Alhamdulillah! Brie...ingat apa yang pernah mama kata dulu? Suatu ketika apabila tiba masanya... setelah puas diduga... Allah akan memberikan kita bahagia :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Tulis je la apa nak tulis :p

.~Sebelum Mata Terpejam~ ©2006 - 2014. Hakcipta :rafikasastras~Sebelum Mata Terpejam~